Utvändig Handtvätt 

Originaltvätten på Valet Car Care. 
Vi har sedan start överträffat våra kunders förväntan på utförda behandlingar. Detta är vår Valet Premium Standard, alltid med ett perfekt resultat & i våran mening en riktig biltvätt och inte någon avsköljning.

-Avfettning & kallavfettning 
-Fälgrengöring
-Spolning med högtryck 
-Schamponering
-Detaljrengöring
-Rengöring av instegslister & dörrfalsar 
-Dressning av däcksidor
-Torkning 

Rekonditionering

En helrekond hos Valet Car Care Stockholm innebär att vi gör rent din bil både på in- och utsidan, samt vaxar och polerar bilens lack. Ska du sälja din bil kan vi starkt rekommendera dig att göra en bilrekond, då det ofta gör att du får bättre betalt. En rekonditionering gör att din bil visar sig från sin bästa sida. En ordentlig uppfräschning av allt synligt helt enkelt!

 

När du kör utsätts lacken för bl.a. smuts, sand, vägsalt, värme och kyla. Vi handtvättar din bil med mild avfettning så salt, smuts och fett avlägsnas. Sedan polerar vi lacken för att få bort de små repor som väder och vind samt maskintvättar åstadkommit. Efter det polerar vi din bil. 

 

Vi ser även till att genomföra en motortvätt, putsa rutorna samt gör rent fälgarna. Den invändiga delen av rekonden innebär bl.a. att vi dammsuger och att mattorna tas ut och tvättas. Därav tar en helrekond upp till 8 timmar då mattorna behöver tid att torka. Vi ser även till att all plast, vinyl, läder, paneler, lister och rutor görs rena med medel anpassade för varje material. Sätena i din bil ges en noggrann tvätt som gör att fläckar och eventuell lukt försvinner.

Invändig Valet Premium 

 

Med vår Invändiga Valet Premium Standard har vi sedan start överträffat våra kunders förväntan på utförda behandlingar. Detta är vår Valet Premium Standard invändiga tvätt, alltid med ett perfekt resultat & nybilskänslan återupplivad!

Invändigt
-Lösblåsning av svåråtkomlig smuts med tryckluft. (Smulor, grus mm.)
-Tvätt av mattor 
-Grovdammsugning
-Fukttvätt av svåråtkomligt damm & smuts 
-Findammsugning
-Avtorkning av paneler
-Fönsterputsning

Ring Oss

Tel: 0707185527| Fax: 0707185527

Mail adress

öppettid​er

Mon - Fre: 08:00 - 18:00

 Lör - Sön: 10:00 - 15:00 

10 år erfarenhet
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
våra tjänster

biltvätt ( Handtvätt )
Rekond
Polering

Däckbyte

Visit oss

Stureplan ---- Biblioteksgatan 32, 114 46 Stockholm, Sverige